Projectzonwering

Zonwering is niet alleen nuttig, maar kan ook noodzakelijk zijn. Door teveel licht in uw lokaal, kamer of zaal kunt u niet prettig werken. Bovendien worden de kamers of zalen  misschien te warm.
Zoekt u zonwering? Wij kunnen u helpen. Wij hebben ruime ervaring in levering en onderhoud bij particulieren, scholen, zorginstellingen en bedrijven.

Het aanbod van Elenbaas Noom
Wij hebben veel verschillende vormen van zonwering. Knikarmschermen, screens, valarmschermen, uitvalschermen, markiezen en rolluiken. Naast zonwerend biedt een rolluik ook beveiliging. Voor terrassen hebben wij terrasoverkappingen en vrijstaande terrasschermen.

Kwaliteit & Service
Professionaliteit en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Wij werken daarom met kwaliteitsmerken. Ook leveren wij kwaliteit en service omdat wij werken met een deskundig en ervaren team. Alles doen wij in eigen beheer; van het opmeten tot leveren, vakkundig monteren en onderhouden.

Onderhoud
Zoals genoemd heeft zonwering veel invloed op het binnenklimaat. Daarom is het erg belangrijk dat bij reparaties en storingen snel en adequaat gehandeld wordt. Kapotte zonwering zorgt voor overlast, waarbij te warm en verblinding op het bord of beeldscherm de meest voorkomende problemen zijn. Elenbaas Noom heeft kennis van alle soorten merken zonwering waardoor snel en adequaat gehandeld wordt zoals het vervangen van koorden en vernieuwen van doeken.

Bel of email ons voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs, bekijken de situatie, geven u de nodige informatie en maken geheel vrijblijvende offerte.