Rolluiken

Onze rolluiken zijn er in onderstaande varianten:

  • Inbouwrolluiken
  • Opbouwrolluiken
  • Schuine rolluiken
  • Dakraamrolluiken
  • Solar Rolluiken

Op maat gemaakt:

Er zijn verschillende mogelijkheden in hoogte en breedte. Onze rolluiken worden speciaal op maat gemaakt. Daarnaast ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie.

rolluikenSolar Rolluiken

Gemakkelijk te plaatsen, geen aansluiting op het stroomnet, geen bedrading, geen breek werkzaamheden. Kortom: allemaal voordelen. Een gesloten Solar rolluik is tevens beveiligd tegen optillen dankzij een uniek en gepatenteerd vergrendelingsmechanisme. Zijn eenvoudig gebruiksgemak gaat samen met een erg mooi en afgewerkt design, wat zorgt voor een harmonieuze integratie aan uw woning.  De Solar rolluiken worden standaard geleverd met een radio gestuurde motor inclusief een handzender. Door het toevoegen van een extra handzender, kunnen er maximaal 30 rolluiken in een groep aangestuurd worden. Een tijdklok zorgt er voor dat tijdens uw afwezigheid de rolluiken open of dicht gaan. Solar ID2 rolluiken zijn verkrijgbaar in 12 kleuren.

Solarrolluik

 

Buitenjaloeziën
Buitenjaloezieën waren voorheen eigenlijk alleen van toepassing voor kantoren en bedrijfspanden. Dit soort panden worden vaak voorzien van een koof waar een groot jaloezieën pakket in opgetrokken kan worden. Tegenwoordig is de trend om deze systemen ook in de particuliere woonsector toe te passen.