Over ons

De Buitenzonweringspecialisten is onderdeel van Decokay Elenbaas Noom & Decokay Vromans
Decokay Elenbaas Noom is al jarenlang een toonaangevende organisatie in de provincie Zeeland, dit op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, tapijt, gordijnen, vloeren, shutters, buitenzonwering, overkappingen, horren en garagedeuren. Geheel ingericht naar de nieuwste trends in zonwering nodigen wij u van harte uit eens een bezoek te doen. Onze deskundige adviseurs staan u hier graag te woord. Onze kwalitatief goede producten vormen de basis van uw aankoop. Het persoonlijk advies in onze winkels, zorgt ervoor dat u goed geïnformeerd de beslissing neemt over uw aankoop. Nadat dit eenmaal gebeurt is draagt onze eigen buitendienst zorg voor een perfecte inmeet en montageopdracht. Graag laten we ook u met ons in contact komen, vraag offerte op onze website, of kom eens langs in één van onze winkels, er zit er tenslotte altijd één bij u in de buurt. Hier treft u ons deskundige team welke u graag te woord staan.

Decokay Vromans is dé speciaalzaak voor verf, wand-, vloer- en raambekleding in Rijen, Breda & Etten-Leur. Al sinds 1934 zijn we een familiebedrijf, waar al 3 generaties lang het interieur verfraaid wordt. Beginnende met advies en kwaliteit in de verf en behang zijn we inmiddels uitgegroeid tot een inspirerende woonwinkel met eigen stoffeerders en een styliste voor advies aan huis. Decokay Vromans is hét adres voor inspiratie en creatief wonen! In 2012 zijn we 4e geworden op het NK woning stofferen. Ook in 2013 zijn we 4e geworden, beste brabander! Tevens zijn we uitgeroepen tot inspiratiewinkel van het jaar!!! We werken in opdracht van en samen met woningbouwverenigingen, makelaars, bedrijven en instellingen, om het voor u gewenste resultaat te creëren. Vakmanschap en enthousiasme van ons team zorgen er steeds weer voor dat we zowel particulier als bedrijf mogen ontzorgen. We helpen dan ook bij het stylen van elke gewenste ruimte en helpen u uw woonwensen vorm te geven en in te vullen.

Zo serieus als wij onze buitenzonweringsadviezen nemen, zo doen wij dit ook met het coronavirus. Wij hanteren de maatregelen van het RIVM!