B 40 voor projectmarkt zonnescherm

De B-40 is een zonnescherm dat uitermate geschikt is voor de projectmarkt. De zonwering is ontworpen op basis van de B-35 maar heeft een ronde vormgeving.

Er zijn 2 types beschikbaar, één dat direct op de muur bevestigd wordt (type I) en één dat via speciale steunen ca. 10 cm van de muur gemonteerd wordt (type K).

Extra informatie:

Bediening met zender en schakelaar
De zonneschermen kunnen voorzien worden van een Somfy motor met afstandsbediening of schakelaar. Die zender kan naargelang het model de optionele volant, ledverlichting of de ingebouwde verwarming aansturen.
Doek
De Brustor zonneschermen zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.
Cassette B40 zonnescherm
Voor een optimale bescherming is een zonneluifel die is uitgerust met een volledig gesloten cassette uw beste keuze. Doek en onderdelen zitten, in gesloten toestand, perfect opgeborgen in een kwaliteitsvolle box en blijven zo nog langer als nieuw. Ongeacht de weersomstandigheden…
Windklasse 2
Brustor zonnescherm met windklasse 2 weerstaan aan een windkracht tot 5 Beaufort. Deze windvaste zonweringen zijn uitgerust met stevige knikarmen waarvan de vier stalen kabels beantwoorden aan de Europese norm inzake windresistentie (CE-windklasse 2). 

Afmetingen:

Breedte

  • Minimum breedte: 2,05 m 
  • Maximum breedte: 7,00 m

uitval

  • 1,50 m – 2,00 m – 2,50 m – 3,00 m – 3,50 m  

cassette

  • Hoogte: 25,5 cm
  • Diepte: 25,5 cm 
Verwarmingselement
Dankzij de krachtige terrasverwarmer (2.000 W) geniet je ook op frissere avonden van de buitenlucht. Met de afstandsbediening stel je het verwarmingselement in op volle kracht of dim je tot 80% of 66% van het totaal vermogen. Deze stijlvolle warmtestralers zijn beschikbaar in witte, zwarte of geanodiseerde uitvoering.