B-720 terrasoverkapping glas en lamellendak

Hoe lux wil je het hebben. Een gloednieuwe overkapping gebaseerd op de B200 XLB-200XL Terrasoverkapping .

Dit is een unieke overkapping met een combinatie tussen een vast dakdeel en een dakdeel met lamellen waardoor de gebruiksmogelijkheden van de overkapping enorm uitgebreid worden. Zo is het mogelijk om een overdekt plekje te creëren om een buitenkeuken te installeren, opslag van tuinmeubelen of andere dingen. En je geniet optimaal van de lichtinval door de glasstrook.

Combinatie vast dakdeel & kantelbaar lamellendak

Optimale lichtinval in de woning

Optionele geïntegreerde screens

Waarom kiezen voor de B720 overkapping met glas en lamellendak?

Optimale lichtinval dankzij unieke combinatie tussen glas en lamellen

Het glasgedeelte zorgt als het ware voor een lichtstraat in de terrasoverkapping. Bij aanbouw zorgt dit voor een optimale lichtinval ook wanneer de lamellen gesloten zijn. Er is altijd een weg om het licht door te laten.

De lamellen zorgen dan weer voor de gekende voordelen op vlak van zonwering en ventilatie. Deze blijven behouden zoals bij de B-200XL Terrasoverkapping. De besturing gebeurt via RTS of IO, met afstandsbediening of via smartphone.

Kies tussen glas, polycarbonaat of sandwichpanelen

Bij de B720 kan er naar hartenlust gepersonaliseerd worden. Kiezen uit verschillende RAL-kleuren.  Verder kan er in het dak gekozen worden tussen 3 soorten panelen: glas, polycarbonaat of sandwichpanelen. Elk met zijn eigen gebruiksmogelijkheden.

Op vlak van sfeer en gezelligheid krijg je de kans om verschillende soorten ledverlichting te integreren in het frame of de lamellen. Deze zorgt voor egale verlichting en kan gedimd worden om de gewenste sfeer te creëren. Er is ook de mogelijkheid om LED spots te integreren op alle zijden. Voor frisse avonden is er dan weer de krachtige 2000W-verwarming en om de pergola winddicht te maken kan er gekozen worden voor geïntegreerde screens aan alle zijden. Hierbij kan je opnieuw kiezen uit een ruim gamma aan kleuren en doorzichtigheid. Zo kan er ook een deurpaal geïnstalleerd worden om je geïntegreerde screens over de breedte te splitsen en zo de deuropening vrij te houden. Deze deurpaal is bij grotere daken soms noodzakelijk ter ondersteuning.

Meer informatie? Kom langs in onze mooiste showrooms van Zeeland en Brabant of vraag een offerte aan