B-200XL Terrasoverkapping

Luxueus genieten xl

De B-200XL terrasoverkapping is de topper van de Brustor Outdoor Living. De automatisch kantelbare aluminium lamellen van 21cm breed doseren ook hier naadloos het zonlicht. De 4 gekoppelde goten voeren het regenwater nu nog sneller af via de zijpalen dankzij een vergrote uitvoer en hogere goten. Kiezen voor een B-200 XL is kiezen voor een optimaal gebruiksgemak.

OPTIES B-200 XL OVERKAPPING

De optioneel ingebouwde screens met eventueel transparante vensters zorgen voor een heus terrasgevoel terwijl een optioneel verwarmingselement een aangename stralingswarmte verspreidt. Optionele dimbare LED verlichting in lamellen, spots in de frames of indirecte LED verlichting aan de goten maken het geheel dan weer extra sfeervol. Deze Brustor terrasoverkapping kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld gebruikt worden. Uitvoering in standaard wit structuur, anthracietgrijs structuur of de keuze uit 200 RAL-kleuren. Een optionele regen- of sneeuwsensor bedient de lamellen volautomatisch.

LEDVERLICHTING B-200 XL TERRASOVERKAPPING

LED strip in de lamellen / LED spots in de structuur / LED strip UP en/of DOWN aan de goot

  • Terrasoverkapping op maat per centimeter
  • Nog groter : 7m x 4m of 6m x 4,5m
  • Oversteek mogelijk tot maximum 1/3 van oppervlak
  • Grotere en hogere goten voor een extra groot waterdebiet
  • Grotere en bredere opening in de paal voor een snellere aterafvoer. Nu eveneens voorzien van een bladvanger

Lamellen (21 cm)

De volautomatisch kantelbare aluminiumlamellen van 21 cm breed bieden drie voordelen ten opzichte van de standaard lamellen van 16 cm breed. Ze laten eengrotere breedte toe, openstaand vergroten ze de linchtinval en gesloten zorgen ze voor een optisch rustiger plafond. Optioneel met ledverlichting in de lamellen (wit of RGB).

SOMFY afstandsbediening

Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kan de pergola vanop afstand worden bediend. Denk daarbij aan het openen of sluiten van het lamellendak. Het laten zakken of optrekken van één of meerdere screens. Het inschakelen of dimmen van de ledverlichting. Of het aanzetten van de warmtestralers.

Garantie van 5 jaar

De pergola/terrasoverkapping constructies genieten een garantietermijn van 5 jaar met uitzonderingen.

Vrijstaand

De aluminium terrasoverkapping/pergola constructie kan vrijstaand worden gemonteerd. Deze veelzijdigheid maakt van deze pergola een duurzame oplossing voor terrassen, patio’s, balkons, poolhouses, jacuzzi’s of buitenkeukens. Meerdere modules kunnen bovendien aan elkaar worden gekoppeld.

Aanbouw

De pergola/terrasoverkapping constructie kan gemakkelijk aan elke gevel worden aangebouwd. Door meerdere modules in de lengte aan elkaar te koppelen, kan bovendien een nog grote terrasoverkapping worden gecreëerd.

Specificaties

Maximale afmetingen

Koppelbaar in de lengte én de breedte
1 dakelement
7 m x 4 m of 6 m x 4,5 m (lengte x breedte)
2 dakelementen
7 m x 7 m (lengte x breedte)
hoogte
3 m

Kleuren

Antracietgrijs structuur
Wit structuur

Opties

Opbouwscreens

Opbouwscreens houden de koude en wind buiten wanneer jij dat wilt. Deze screens zijn niet ingebouwd in de frames maar worden onderaan gemonteerd. Dankzij deze ZIP screens geniet je ook bij lagere temperaturen en een strakkere wind volop van je pergola. De optionele transparante PVC vensters of vensterstroken zorgen bovendien voor een ongehinderd zicht naar buiten.

Geïntegreerde screens

ZIP screens worden onzichtbaar in het frame van de terrasoverkapping ingebouwd. Ze zijn beschikbaar in breedtes tot 6 meter en kunnen uitgerust worden met winddichte vensters of vensterstroken in transparante PVC. Zo geniet je – beschut tegen zon, wind en regen – altijd van het zicht op je tuin.

Witte ledverlichting in lamellen

Dankzij de integratie van een witte ledverlichting in de lamellen, word je niet naar binnen gejaagd van zodra de avond valt. De krachtige leds geven immers voldoende licht om tot in de late uurtjes te tafelen of te lezen. De aansturing gebeurt met de Somfy zender waarmee ook het lamellendak en de screens worden bediend.

Dimbare RGB ledverlichting in lamellen

Met de dimbare RGB ledverlichting in de lamellen van uw overkapping, pas je de verlichting aan in functie van je gemoedstoestand en het gezelschap. Daarbij kunnen zowel de kleur als de lichtintensiteit met een speciale zender worden geregeld. Op volle sterkte of gedimd. In een felle of zachte kleur. Jij bepaalt welke sfeer de verlichting zet.

LED spot in de structuur

Mogelijkheid om spots te integreren in de structuur (optioneel).

LED strip aan goot - UP/DOWN

Directe (DOWN) en/of indirecte (UP) verlichtingen aan de goten in optie.

Regen- en sneeuwsensor

De discreet ingebouwde regen- en sneeuwsensor beschermt je terras en tuinmeubelen ook wanneer je niet thuis bent. Van zodra de eerste regendruppels vallen, sluit het lamellendak immers automatisch. Bij neerslag onder de 2°C daarentegen gaat het dak volledig open zodat sneeuwophoping wordt vermeden.

Verwarmingselement

Dankzij de krachtige terrasverwarmer (2.000 W) geniet je ook op frissere avonden van de buitenlucht. Met de afstandsbediening stel je het verwarmingselement in op volle kracht of dim je tot 80% of 66% van het totaal vermogen. Deze stijlvolle warmtestralers zijn beschikbaar in zwarte of geanodiseerde uitvoering.

Design verwarmingselement

Design verwarmingselement (2400W) voor terrasoverkappingen en zonneluifels, aangepast aan elke stijl.
- Geanodiseerd (verwarmingsplaat zwart)
- muur of wand montage met de originele montagebeugels

Deurprofielen

Met deurprofielen zet je de toegang tot de Outdoor Living terrasoverkapping in de verf. Ze zijn volledig open of uitgerust met ingebouwd ZIP screens. Al dan niet met transparante doorkijkvensters in PVC.