B-200XL Terrasoverkapping

Luxueus genieten xl

De B-200XL terrasoverkapping is de topper van de Brustor Outdoor Living. De automatisch kantelbare aluminium lamellen van 21cm breed doseren ook hier naadloos het zonlicht. De 4 gekoppelde goten voeren het regenwater nu nog sneller af via de zijpalen dankzij een vergrote uitvoer en hogere goten. Kiezen voor een B-200 XL is kiezen voor een optimaal gebruiksgemak.

OPTIES B-200 XL OVERKAPPING

De optioneel ingebouwde screens met eventueel transparante vensters zorgen voor een heus terrasgevoel terwijl een optioneel verwarmingselement een aangename stralingswarmte verspreidt. Optionele dimbare LED verlichting in lamellen, spots in de frames of indirecte LED verlichting aan de goten maken het geheel dan weer extra sfeervol. Deze Brustor terrasoverkapping kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld gebruikt worden. Uitvoering in standaard wit structuur, anthracietgrijs structuur of de keuze uit 200 RAL-kleuren. Een optionele regen- of sneeuwsensor bedient de lamellen volautomatisch.

LEDVERLICHTING B-200 XL TERRASOVERKAPPING

LED strip in de lamellen / LED spots in de structuur / LED strip UP en/of DOWN aan de goot

  • Terrasoverkapping op maat per centimeter
  • Nog groter : 7m x 4m of 6m x 4,5m
  • Oversteek mogelijk tot maximum 1/3 van oppervlak
  • Grotere en hogere goten voor een extra groot waterdebiet
  • Grotere en bredere opening in de paal voor een snellere aterafvoer. Nu eveneens voorzien van een bladvanger

Lamellen (21 cm)

De volautomatisch kantelbare aluminiumlamellen van 21 cm breed bieden drie voordelen ten opzichte van de standaard lamellen van 16 cm breed. Ze laten eengrotere breedte toe, openstaand vergroten ze de linchtinval en gesloten zorgen ze voor een optisch rustiger plafond. Optioneel met ledverlichting in de lamellen (wit of RGB).

SOMFY afstandsbediening

Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kan de pergola vanop afstand worden bediend. Denk daarbij aan het openen of sluiten van het lamellendak. Het laten zakken of optrekken van één of meerdere screens. Het inschakelen of dimmen van de ledverlichting. Of het aanzetten van de warmtestralers.

Garantie van 5 jaar

De pergola/terrasoverkapping constructies genieten een garantietermijn van 5 jaar met uitzonderingen.

Vrijstaand

De aluminium terrasoverkapping/pergola constructie kan vrijstaand worden gemonteerd. Deze veelzijdigheid maakt van deze pergola een duurzame oplossing voor terrassen, patio’s, balkons, poolhouses, jacuzzi’s of buitenkeukens. Meerdere modules kunnen bovendien aan elkaar worden gekoppeld.

Aanbouw

De pergola/terrasoverkapping constructie kan gemakkelijk aan elke gevel worden aangebouwd. Door meerdere modules in de lengte aan elkaar te koppelen, kan bovendien een nog grote terrasoverkapping worden gecreëerd.

Specificaties

Maximale afmetingen

Koppelbaar in de lengte én de breedte 1 dakelement 7 m x 4 m of 6 m x 4,5 m (lengte x breedte) 2 dakelementen 7 m x 7 m (lengte x breedte) hoogte 3 m

Kleuren

Antracietgrijs structuur Wit structuur

Opties