TWINSTOR

De Brustor Twinstor creëert schaduw waar u wil: met twee grondankers of bloembakken wordt deze autonome zonwering verankerd in de tuin of op het terras zonder bevestiging aan een bestaande muur of veranda. De beide 100% sluitende cassetteschermen beschermen het doek en de mechanische onderdelen optimaal en garanderen een langere levensduur.

De knikarmen worden elektrisch bediend met een waterdichte sleutelschakelaar of optionele afstandsbediening. De aan de ellebogen opgebouwde LED verlichting en de dimbare elektrische terrasverwarming vormen een interessante optie voor koele avonden.

Met een maximale breedte van 7 m en een uitval van 3 m langs beide zijden, creëert de Twinstor een schaduwoppervlak van maar liefst 42 m2. De Twinstor Elite versie is uitgerust met knikarmen van 71mm hoog met 4 kabels,waardoor een nog betere doekspanning ontstaat.

Bediening met zender

De zonweringen kunnen worden voorzien van een Somfy motor met bijbehorende draadloze zender. Die garandeert een gebruiksvriendelijke en betrouwbare bediening van het zonnescherm, alsook (optioneel) van de volant, de ingebouwde ledverlichting en verwarming.

Doek

De Brustor zonneschermen zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Specificaties

Kleuren

Wit
Bruin
Creme
Geanodiseerd
Antracietgrijs structuur

Opties

LED volledige arm

Optionele LED verlichting in de volledige ELITE arm.

Verwarmingselement

Dankzij de krachtige terrasverwarmer (2.000 W) geniet je ook op frissere avonden van de buitenlucht. Met de afstandsbediening stel je het verwarmingselement in op volle kracht of dim je tot 80% of 66% van het totaal vermogen. Deze stijlvolle warmtestralers zijn beschikbaar in zwarte of geanodiseerde uitvoering.

Design verwarmingselement

Design verwarmingselement (2400W) voor terrasoverkappingen en zonneluifels, aangepast aan elke stijl. - Geanodiseerd (verwarmingsplaat zwart) - muur of wand montage met de originele montagebeugels

Volant

Wilt u extra schaduw op uw terras bij laagstaande zon? Dan is een volant zeker een optie. Standaard meet dit doek 21 cm hoog, maar bij Brustor vindt u ook langere en kortere versies. De volants passen op alle Brustor knikarmschermen en zijn opdrukbaar met logo’s en firmanamen.