B-38 Zonnescherm met volant

De B-38 zonnescherm is een variante van de B-38 Prestige luifel met een uitval van 1,50 tot 3,50 m en met windresistentie tot 5 Beaufort (CE windklasse 2).

Opties zonnescherm

De afstandsbediening van de motor is hier een optie, evenals de LED verlichting.

LEDVERLICHTING B-38 ZONNELUIFEL

  • LED strip in de volledige arm
  • LED strip onder de kast

Bediening met zender en schakelaar

De zonneschermen kunnen voorzien worden van een Somfy motor met afstandsbediening of schakelaar. Die zender kan naargelang het model de optionele volant, ledverlichting of de ingebouwde verwarming aansturen.

Doek

De Brustor zonneschermen zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Halfopen kast

Met een half-gesloten box blijft de zonnescherm prima beschermd, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden. De cassette is compact maar daarom niet minder robuust en kwaliteitsvol dan de gesloten varianten waarbij doek en knikarmen opgeborgen zitten in de kast.

Windklasse 2

Brustor zonnescherm met windklasse 2 weerstaan aan een windkracht tot 5 Beaufort. Deze windvaste zonweringen zijn uitgerust met stevige knikarmen waarvan de vier stalen kabels beantwoorden aan de Europese norm inzake windresistentie (CE-windklasse 2).

Specificaties

Afmetingen

Minimum breedte 2,05 m Maximum breedte 6,00 m Uitval 1,50 m - 2,00 m - 2,50 m - 3,00 m - 3,50 m Hoogte cassette 20,2 cm Diepte cassette 21,2 cm Volant Variabel, tot 1,30 m

Kleuren

Wit Bruin Crème Geanodiseerd Antracietgrijs structuur