B-38 Prestige tot 6 Beaufort

De B-38 Prestige zonnescherm is een exclusief windklasse 3 knikarmscherm met een oprolbare volant die volledig in de voorluifel kan verdwijnen. Deze variabele volant met uitval tot 1,30 m biedt een perfecte bescherming tegen de laagstaande zon en zorgt voor extra privacy.

Opties zonnescherm

De Somfy motoren met bijhorende draadloze zender bedienen zowel de luifel als de volant en optioneel zelfs de LED verlichting en elektrische verwarming. Zonnescherm B-38 Prestige is leverbaar met een breedte tot 6 m en met een uitval van 3 m of 3,5 m.

LEDVERLICHTING B-38 PRESTIGE ZONNELUIFEL

  • Inbouw LED spot in de elleboog
  • LED strip onder de kast

Bediening met zender en schakelaar

De zonneschermen kunnen voorzien worden van een Somfy motor met afstandsbediening of schakelaar. Die zender kan naargelang het model de optionele volant, ledverlichting of de ingebouwde verwarming aansturen.

Doek

De Brustor zonneschermen zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Halfopen kast

Met een half-gesloten box blijft de zonnescherm prima beschermd, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden. De cassette is compact maar daarom niet minder robuust en kwaliteitsvol dan de gesloten varianten waarbij doek en knikarmen opgeborgen zitten in de kast.

Windklasse 3

Brustor zonneschermen met windklasse 3 weerstaan aan een windkracht tot 6 Beaufort. Deze bijzonder windvaste zonweringen zijn uitgerust met robuuste knikarmen waarvan de vier stalen kabels voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). 

Specificaties

Afmetingen

Minimum breedte 3,50 m Maximum breedte 6,00 m Uitval 3,00 m - 3,50 m Hoogte cassette 20,0 cm Diepte cassette 18,2 cm Volant Variabel, tot 1,30 m

Kleuren

Wit Bruin Crème Geanodiseerd Antracietgrijs structuur