B-35 Prestige tot 6 Beaufort

De B-35 Prestige zonnescherm is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). Deze knikarmschermen weerstaan dan ook aan een windkracht tot 6 Beaufort (windklasse 3) met een uitval tot 4 m, zelfs bij een doek van 15 m uit één deel.

Opties zonnescherm

Optioneel is deze zonnescherm uitgerust met een volledig gesloten cassetteLED verlichting en elektrische verwarming. Als alternatief voor de 5 standaard kleuren zijn in optie 200 andere RAL variaties mogelijk, combineerbaar met enkele honderden verschillende acryldoeken.

LEDVERLICHTING B-35 PRESTIGE

  • Inbouw LED spot in de elleboog
  • LED strip onder de kast

Bediening met zender en schakelaar

De zonneschermen kunnen voorzien worden van een Somfy motor met afstandsbediening of schakelaar. Die zender kan naargelang het model de optionele volant, ledverlichting of de ingebouwde verwarming aansturen.

Doek

De Brustor zonneschermen zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Halfopen kast

Met een half-gesloten box blijft de zonnescherm prima beschermd, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden. De cassette is compact maar daarom niet minder robuust en kwaliteitsvol dan de gesloten varianten waarbij doek en knikarmen opgeborgen zitten in de kast.

Windklasse 3

Brustor zonneschermen met windklasse 3 weerstaan aan een windkracht tot 6 Beaufort. Deze bijzonder windvaste zonweringen zijn uitgerust met robuuste knikarmen waarvan de vier stalen kabels voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). 

Specificaties

Afmetingen

Minimum breedte 3,50 m Maximum breedte 15,00 m (gekoppeld vanaf 7,5 m) Uitval 3,00 m - 3,50 m - 4,00 m Hoogte cassette 20,0 cm Diepte cassette 18,2 cm

Kleuren

Wit Bruin Crème Geanodiseerd Antracietgrijs structuur

Opties