B-27 Prestige Zonnescherm

Zonnescherm B-27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving. Alle drie modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade.

De technische specificaties zijn identiek aan die van de gelijknamige B-25 zonweringen modellen in Prestige, Elite en standaard versie.

Standaard wordt deze zonnescherm beschikbaar in RAL kleuren.

LEDVERLICHTING B-27 PRESTIGE ZONNELUIFEL

  • Inbouw LED spot in de elleboog
  • LED strip onder de kast

Bediening met zender

De zonweringen kunnen worden voorzien van een Somfy motor met bijbehorende draadloze zender. Die garandeert een gebruiksvriendelijke en betrouwbare bediening van het zonnescherm, alsook (optioneel) van de volant, de ingebouwde ledverlichting en verwarming.

Doek

De Brustor zonneschermen zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Gesloten kast

Voor een optimale bescherming is een zonnescherm die is uitgerust met een volledig gesloten cassette uw beste keuze. Doek en onderdelen zitten, in gesloten toestand, perfect opgeborgen in een kwaliteitsvolle box en blijven zo nog langer als nieuw. Ongeacht de weersomstandigheden…

Moderne cassette

Woont u strak en modern?  In de Brustor collecties vindt u naast de zonweringen met afgeronde cassettes ook een eigentijdse rechthoekige variant. Deze zonneschermen passen mooi bij de strakke vormen van hedendaagse architectuur en zijn desgewenst te integreren in de façade.

Windklasse 3

Brustor zonneschermen met windklasse 3 weerstaan aan een windkracht tot 6 Beaufort. Deze bijzonder windvaste zonweringen zijn uitgerust met robuuste knikarmen waarvan de vier stalen kabels voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). 

Specificaties

Afmetingen

Minimum breedte 3,53 m Maximum breedte 14,00 m (gekoppeld vanaf 7 m) Uitval 3,00 m - 3,75 m Hoogte cassette 22,0 cm Diepte cassette 14,7 cm

Kleuren

Keuze uit 200 RAL kleuren

Opties