B-25 standaard Zonnescherm

Offerte aanvragenZonnescherm B-25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel. De volledig sluitende cassette, vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium, beschermt het doek en de mechanische onderdelen optimaal tegen alle weersomstandigheden. De B-25 zonwering heeft een maximale uitval van 3 m en breedte van 14 m (ongekoppeld 7 m).

http://offerte

Acties

Opties zonnescherm

Ook hier bestaat de keuze tussen 5 standaardkleuren, 200 optionele RAL variaties en enkele honderden verschillende acryldoeken. Zoals alle Brustor zonneschermen is ook de B-25 standaard uitgerust met een Somfy motor met muurschakelaar en behoort een motor met afstandsbediening tot de opties.

De B-27 zonwering is een variante met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels.

LEDVERLICHTING B-25 STD ZONNELUIFEL

  • LED lamp op de elleboog
  • LED strip onder de kast

Bediening met zender en schakelaar

De zonneschermen kunnen voorzien worden van een Somfy motor met afstandsbediening of schakelaar. Die zender kan naargelang het model de optionele volant, ledverlichting of de ingebouwde verwarming aansturen.

Doek

De Brustor zonneschermen zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Gesloten kast

Voor een optimale bescherming is een zonnescherm die is uitgerust met een volledig gesloten cassette uw beste keuze. Doek en onderdelen zitten, in gesloten toestand, perfect opgeborgen in een kwaliteitsvolle box en blijven zo nog langer als nieuw. Ongeacht de weersomstandigheden…

Windklasse 2

Brustor zonnescherm met windklasse 2 weerstaan aan een windkracht tot 5 Beaufort. Deze windvaste zonweringen zijn uitgerust met stevige knikarmen waarvan de vier stalen kabels beantwoorden aan de Europese norm inzake windresistentie (CE-windklasse 2).

Specificaties

Afmetingen

Minimum breedte 2,05 m Maximum breedte 14,00 m (gekoppeld vanaf 7 m) Uitval 1,50 m - 2,00 m - 2,50 m - 3,00 m Hoogte cassette 22,0 cm Diepte cassette 14,7 cm

Kleuren

Wit Bruin Crème Geanodiseerd Antracietgrijs structuur

Opties