B-25 PRESTIGE Zonnescherm

De B-25 Prestige, de topversie van de collectie B-25 zonneschermen, weerstaat een windkracht tot 6 Beaufort. Zoals de andere Prestige zonweringen is ook deze luifel uitgerust met knikarmen van 73 mm met 4 kabels, die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). De Somfy motor met bijhorende draadloze zender zorgt voor een gebruiksvriendelijke en betrouwbare bediening.

Opties zonnescherm

Bij koelere avonden vormen de LED verlichting en de dimbare elektrische terrasverwarming een interessante optie.

Knikarmscherm B-25 Prestige is standaard leverbaar tot een breedte van 14 m en met een uitval van 3 m, 3,5 m of 3,75 m. Alle RAL kleuren zijn standaard en zijn combineerbaar met enkele honderden verschillende acryldoeken. De B-27 Prestige zonnescherm is een variante met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels.

LEDVERLICHTING B-25 PRESTIGE ZONNELUIFEL

  • Inbouw LED spot in de elleboog
  • LED strip onder de kast

Bediening met zender

De zonweringen kunnen worden voorzien van een Somfy motor met bijbehorende draadloze zender. Die garandeert een gebruiksvriendelijke en betrouwbare bediening van het zonnescherm, alsook (optioneel) van de volant, de ingebouwde ledverlichting en verwarming.

Windklasse 3

Brustor zonneschermen met windklasse 3 weerstaan aan een windkracht tot 6 Beaufort. Deze bijzonder windvaste zonweringen zijn uitgerust met robuuste knikarmen waarvan de vier stalen kabels voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). 

Doek

De Brustor zonneschermen zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Gesloten kast

Voor een optimale bescherming is een zonnescherm die is uitgerust met een volledig gesloten cassette uw beste keuze. Doek en onderdelen zitten, in gesloten toestand, perfect opgeborgen in een kwaliteitsvolle box en blijven zo nog langer als nieuw. Ongeacht de weersomstandigheden…

Specificaties

Afmetingen

Minimum breedte 3,53 m Maximum breedte 14,00 m (gekoppeld vanaf 7m) Uitval 3,00 m - 3,50 m - 3,75 m Hoogte cassette 22,0 cm Diepte cassette 14,7 cm

Kleuren

Keuze uit 200 RAL kleuren