B-25 Elite Zonnescherm

De B-25 Elite, de meest populaire van de collectie B-25 zonnescherm, is uitermate geschikt voor grotere uitvallen. Deze zonwering is uitgerust met knikarmen van 71 cm hoog met 4 kabels, waardoor een nog betere doekspanning ontstaat en een uitval tot 3,75 m mogelijk is. De aluminium zijplaten en volledig sluitende cassette zorgen niet alleen voor een elegante afwerking maar garanderen ook een betere bescherming bij ongunstige atmosferische omstandigheden. De B-25 Elite zonnescherm is leverbaar tot een breedte van 14 m in gekoppelde versie en 7 m voor een ongekoppelde luifel.

Opties zonnescherm

In optie kan een LED verlichting aangebracht worden met afstandsbediening. Ook hier bestaat de keuze tussen 5 standaardkleuren, 200 optionele RAL variaties en enkele honderden verschillende acryldoeken. B-27 Elite zonnescherm is een variante met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels.

LEDVERLICHTING B-25 ELITE ZONNELUIFEL

  • LED strip in de volledige arm
  • LED strip onder de kast

Bediening met zender en schakelaar

De zonneschermen kunnen voorzien worden van een Somfy motor met afstandsbediening of schakelaar. Die zender kan naargelang het model de optionele volant, ledverlichting of de ingebouwde verwarming aansturen.

Doek

De Brustor zonneschermen zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Gesloten kast

Voor een optimale bescherming is een zonnescherm die is uitgerust met een volledig gesloten cassette uw beste keuze. Doek en onderdelen zitten, in gesloten toestand, perfect opgeborgen in een kwaliteitsvolle box en blijven zo nog langer als nieuw. Ongeacht de weersomstandigheden…

Windklasse 2

Brustor zonnescherm met windklasse 2 weerstaan aan een windkracht tot 5 Beaufort. Deze windvaste zonweringen zijn uitgerust met stevige knikarmen waarvan de vier stalen kabels beantwoorden aan de Europese norm inzake windresistentie (CE-windklasse 2).

Specificaties

Afmetingen

Minimum breedte 2,05 m Maximum breedte 14,00 m (gekoppeld vanaf 7m) Uitval 1,50 m - 2,00 m - 2,50 m - 3,00 m - 3,50 m - 3,75 m Hoogte cassette 22,0 cm Diepte cassette 14,7 cm

Kleuren

Wit Bruin Crème Geanodiseerd Antracietgrijs structuur

Opties