B-20 / B-21 Halfopen zonneschermen

De half-gesloten B-20 zonnescherm is ontworpen voor montage op het plafond en beschikbaar met een helling van 5° tot 40°. De bijna gelijkaardige zonwering B-21 kan zelfs gemonteerd worden onder een helling van 20° tot 60°, ideaal voor meer privacy en extra schaduw.

Beide zonneschermen zijn leverbaar met een uitval tot 3,0 m en een maximale breedte van 5,5 m. Met een compacte hoogte van 13,5 cm is de cassette van deze beide zonweringen uitermate geschikt voor montage onder een balkon.

Bediening met zender en schakelaar

De zonneschermen kunnen voorzien worden van een Somfy motor met afstandsbediening of schakelaar. Die zender kan naargelang het model de optionele volant, ledverlichting of de ingebouwde verwarming aansturen.

Doek

De Brustor zonneschermen zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Halfopen kast

Met een half-gesloten box blijft de zonnescherm prima beschermd, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden. De cassette is compact maar daarom niet minder robuust en kwaliteitsvol dan de gesloten varianten waarbij doek en knikarmen opgeborgen zitten in de kast.

Windklasse 2

Brustor zonnescherm met windklasse 2 weerstaan aan een windkracht tot 5 Beaufort. Deze windvaste zonweringen zijn uitgerust met stevige knikarmen waarvan de vier stalen kabels beantwoorden aan de Europese norm inzake windresistentie (CE-windklasse 2).

Specificaties

Afmetingen

Minimum breedte 2,05 m Maximum breedte 5,50 m Uitval 1,50 m - 2,00 m - 2,50 m - 3,00 m Hoogte cassette 22,5 cm Diepte cassette 13,5 cm

Kleuren

Wit Crème