TOPscreen Zonwering

TOPscreen is een nieuwe zonwering screen voor horizontale en schuine glaspartijen, lichtstraten, compacte veranda’s en serres. De combinatie van het Brustor veersysteem met de ZIPscreen technologie houdt het doek strak gespannen op elke hoogte, zelfs bij een windkracht van 6 Beaufort.

TOPscreen voldoet dan ook aan de hoogste europese norm inzake windresistentie (Windklasse 3 – norm EN 13561). In gesloten toestand is TOPscreen zonwering 100% insectenwerend. Volledige verduistering is mogelijk met verduisteringsdoek Soltis B92.

TOPscreen

De Brustor TOPscreen is een hoogwaardige zonwering voor horizontale of schuinliggende glaspartijen, lichtstraten en kleinere veranda’s. Het doek zit bij elke uitval strak gespannen in de geleiders, is windvast en insectenwerend. Kiest u voor blackout doeken dan kunt u de ruimte volledig verduisteren.

Windklasse 3

Brustor screens met windklasse 3 weerstaan aan een windkracht tot 6 Beaufort. Deze bijzonder windvaste zonnescreens zitten in een robuuste behuizing en zijn uitgerust met stevige geleiders die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

Vierkante kast (C)

De kast biedt niet alleen een bescherming voor het doek en de onderdelen, ook het esthetisch aspect mag zeker niet ontbreken. Een rechte kast heeft een architectureel design dat naadloos past bij de meest moderne gebouwen.

Specificaties

Afmetingen

Kast 11 cm x 11 cm Breedte doek Tot 3 m Hoogte / uitval Tot 3 m uitval en breedte van 3m wordt standaard geleveerd met 6 uitdikprofielen

Kleuren

Wit Bruin Crème Antracietgrijs structuur