Kabelscreen zonwering

Stijlvol en functioneel

Bij deze budgetvriendelijke versie van de standaard zonwering screens zijn de zijdelingse geleiders vervangen door stijlvolle stalen kabels.

Vanwege hun esthetisch aspect worden Cable screens zowel binnen als buiten gebruikt als functionele en decoratieve zonwering.

Kabelscreen

Brustor biedt u voor elke gevel de geschikte screenoplossing. Is er te weinig ruimte voor gesloten zijgeleiders, buiten of binnen, dan is staalkabegeleiding ideaal. Deze esthetische kabelscreens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Windklasse 2

Brustor screens met windklasse 2 weerstaan aan een windkracht tot 5 Beaufort. Deze windvaste zonnescreens zitten in een robuuste behuizing en zijn uitgerust met stevige geleiders die beantwoorden aan de Europese norm inzake windresistentie (CE-windklasse 2).

Vierkante kast (C)

De kast biedt niet alleen een bescherming voor het doek en de onderdelen, ook het esthetisch aspect mag zeker niet ontbreken. Een rechte kast heeft een architectureel design dat naadloos past bij de meest moderne gebouwen.

Specificaties

Afmetingen

Kast SR (klassiek, half-afgerond)
10,5 cm x 10,5 cm
Breedte enkel
minimum 0,6 m - maximum 4 m
Koppeling van screens is niet mogelijk.
Maximum hoogte
2 m
Oppervlakte enkel
maximum 8 m²

Kleuren

Wit
Bruin
Crème
Geanodiseerd
Antracietgrijs structuur

Opties

Doek

De Brustor screens zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Motorgestuurd

De meeste Brustor screens kunnen worden voorzien van een in de behuizing geïntegreerde motor. Deze is heel eenvoudig te bedienen met een schakelaar, een draadloze Somfy afstandsbediening of een automatische zonsensor. U kiest.

Vensterstrook in transparant PVC

Wilt u een transparant PVC-venster in uw screen? Dat kan. Het venster is eenvoudig over de breedte in te werken (max. hoogte 1,3 m, max. breedte 4 m). Nood aan nog meer zicht? Kies dan voor een transparant screen met Cristal PVC.

Windmeter

De Brustor zonwering screens en zonneluifels kunnen optioneel worden voorzien van een windmeter. Bij felle windstoten activeert deze sensor de motor en worden de screens automatisch in de behuizing opgerold. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken. Een hele geruststelling als u even niet thuis bent!

Gesloten kast

Voor een optimale bescherming is een zonnescherm die is uitgerust met een volledig gesloten cassette uw beste keuze. Doek en onderdelen zitten, in gesloten toestand, perfect opgeborgen in een kwaliteitsvolle box en blijven zo nog langer als nieuw. Ongeacht de weersomstandigheden…