Kabelscreen zonwering

Stijlvol en functioneel

Bij deze budgetvriendelijke versie van de standaard zonwering screens zijn de zijdelingse geleiders vervangen door stijlvolle stalen kabels.

Vanwege hun esthetisch aspect worden Cable screens zowel binnen als buiten gebruikt als functionele en decoratieve zonwering.

Kabelscreen

Brustor biedt u voor elke gevel de geschikte screenoplossing. Is er te weinig ruimte voor gesloten zijgeleiders, buiten of binnen, dan is staalkabegeleiding ideaal. Deze esthetische kabelscreens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Windklasse 2

Brustor screens met windklasse 2 weerstaan aan een windkracht tot 5 Beaufort. Deze windvaste zonnescreens zitten in een robuuste behuizing en zijn uitgerust met stevige geleiders die beantwoorden aan de Europese norm inzake windresistentie (CE-windklasse 2).

Vierkante kast (C)

De kast biedt niet alleen een bescherming voor het doek en de onderdelen, ook het esthetisch aspect mag zeker niet ontbreken. Een rechte kast heeft een architectureel design dat naadloos past bij de meest moderne gebouwen.

Specificaties

Afmetingen

Kast SR (klassiek, half-afgerond) 10,5 cm x 10,5 cm Breedte enkel minimum 0,6 m - maximum 4 m Koppeling van screens is niet mogelijk. Maximum hoogte 2 m Oppervlakte enkel maximum 8 m²

Kleuren

Wit Bruin Crème Geanodiseerd Antracietgrijs structuur