B-1350 ZIP Zonwering Screen

Hoogte tot 6 m

De B-1350 ZIP zonwering screen heeft een maximale hoogte van maar liefst 6 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B-1085 ZIP screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend.

De grotere kast van 13,5 cm op 13,5 cm kan een oppervlak tot 18 m² aan doek bevatten.

ZIP Screen

De ZIP Screen is een verticaal windvast screen. Het heeft een uniek ritssysteem dat het doek in alle omstandigheden perfect in de geleiders houdt. Zelfs bij een windkracht van 6 Beaufort geeft het geen krimp. De ZIP Screen is insectenwerend en verkrijgbaar in verschillende versies.

Windklasse 3

Brustor screens met windklasse 3 weerstaan aan een windkracht tot 6 Beaufort. Deze bijzonder windvaste zonnescreens zitten in een robuuste behuizing en zijn uitgerust met stevige geleiders die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

Vierkante kast (C)

De kast biedt niet alleen een bescherming voor het doek en de onderdelen, ook het esthetisch aspect mag zeker niet ontbreken. Een rechte kast heeft een architectureel design dat naadloos past bij de meest moderne gebouwen.

Afgeronde kast (SR)

Een rond design verzacht de scherpe kantjes. Ideaal bij een tijdloze of eerder decoratieve bouwstijl. Uiteraard zorgt de kast ook voor bescherming voor het doek en de onderdelen tegen de natuurelementen.

Specificaties

Afmetingen

Kast C (strak, rechthoekig) 13,5 cm x 13,5 cm Breedte enkel minimum 0,9 m - maximum 6 m Koppeling van screens is niet mogelijk. Maximum hoogte 6 m Oppervlakte enkel maximum 18 m²

Kleuren

Wit Bruin Crème Geanodiseerd Antracietgrijs structuur