B-1200 ZIP ZONWERING SCREEN

De B-1200 is de nieuwste telg in de uitgebreide Brustor screen familie. Volledig ingebouwd in de  spouwmuur loopt het design naadloos over van de muur naar het raam. Geen storende elementen die het zicht verarmen. Geheel volgens het Brustor ZIPscreen principe glijdt de screen volautomatisch windvast via de “onzichtbare” zijgeleiders naar beneden. De voorlat houdt de screen strak in het geheel en opgerold verdwijnt die voorlat volledig in de screenkast. ZIP screens zijn de garantie voor windvaste, zonfilterende en insectenwerende raamdoeken.

De B-1200 kan in een heel assortiment screendoeken geleverd worden. Het vervangen van de doekrol kan hierbij op zeer eenvoudige manier gebeuren. Standaard wordt de kast geleverd in 20μm geanodiseerd, 7016 en 9016 gestructureerd of in de gewenste RAL kleuren. De vele afwerkingsmogelijkheden maken dat de B-1200 past bij elke gevel of project.

B-1200 Zip kan niet gekoppeld worden.

De B-1200 kan in specifieke gevallen ook toegepast worden als OPbouwscreen bij de pergola’s van Brustor.

ZIP Screen

De ZIP Screen is een verticaal windvast screen. Het heeft een uniek ritssysteem dat het doek in alle omstandigheden perfect in de geleiders houdt. Zelfs bij een windkracht van 6 Beaufort geeft het geen krimp. De ZIP Screen is insectenwerend en verkrijgbaar in verschillende versies.

Windklasse 3

Brustor screens met windklasse 3 weerstaan aan een windkracht tot 6 Beaufort. Deze bijzonder windvaste zonnescreens zitten in een robuuste behuizing en zijn uitgerust met stevige geleiders die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

Rechthoekige kast

Volledig ingebouwd in de spouwmuur loopt het design naadloos over van de muur naar het raam.

Specificaties

Afmetingen

Rechthoekige kast 16,5cm x 12cm Maximum breedte Screen 5m breed Maximum breedte Soltis 4,4m breed Maximum hoogte 3,5m Oppervlakte 12m²

Kleuren

Geanodiseerd Antracietgrijs structuur Wit structuur