B-1100 ZIP zonwering Screen

Windvaste zonwering

De collectie B-1100 ZIP zonwering screens hebben een maximale hoogte van 3,5 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B-1100 ZIP screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend.

Opties zonwering screen

U heeft de keuze tussen een ronde (B-1100 SR ZIP) of vierkante (B-1100 C ZIP) behuizing afhankelijk van de hoogte van de screen. Het maximale doekoppervlak van de ZIP zonwering screen kan tot maar liefst 14 m2 oplopen en gekoppeld tot 25.5 m2.

ZIP Screen

De ZIP Screen is een verticaal windvast screen. Het heeft een uniek ritssysteem dat het doek in alle omstandigheden perfect in de geleiders houdt. Zelfs bij een windkracht van 6 Beaufort geeft het geen krimp. De ZIP Screen is insectenwerend en verkrijgbaar in verschillende versies.

Vierkante kast (C)

De kast biedt niet alleen een bescherming voor het doek en de onderdelen, ook het esthetisch aspect mag zeker niet ontbreken. Een rechte kast heeft een architectureel design dat naadloos past bij de meest moderne gebouwen.

Afgeronde kast (SR)

Een rond design verzacht de scherpe kantjes. Ideaal bij een tijdloze of eerder decoratieve bouwstijl. Uiteraard zorgt de kast ook voor bescherming voor het doek en de onderdelen tegen de natuurelementen.

Windklasse 3

Brustor screens met windklasse 3 weerstaan aan een windkracht tot 6 Beaufort. Deze bijzonder windvaste zonnescreens zitten in een robuuste behuizing en zijn uitgerust met stevige geleiders die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

Specificaties

Afmetingen

Kast SR (klassiek, half-afgerond) 10,5 cm x 10,5 cm Kast C (strak, rechthoekig) 10,5 cm x 10,5 cm Breedte enkel minimum 0,6 m - maximum 4 m Breedte gekoppeld minimum 1,2 m - maximum 7,2 m Maximum hoogte 3,5 m Oppervlakte enkel maximum 14 m² Oppervlakte gekoppeld maximum 25,2 m²

Kleuren

Wit Bruin Crème Geanodiseerd Antracietgrijs structuur