B-1085 STD zonwering Screen

Verticale raamzonwering

De collectie B-1085 STD zonwering screens, met halfronde (B-1085 SR STD) of rechte kast (B-1085 C STD) hebben een compacte en elegante behuizing. Dankzij de kleine discrete kastjes passen deze Brustor screens perfect bij elke gevel. De zonwering screens zijn beschikbaar is vijf standaard kleuren, maar kunnen als optie in elk RAL kleur geleverd worden.

Opties zonwering screen

De bediening van de screens gebeurt standaard met een geïntegreerde motor, maar kan in optie ook met stangbediening. Naast de standaard screen is er ook een inbouw versie beschikbaar. De montage kan eenvoudig frontaal op het raam of in de dag gebeuren.

Standaard screen

De voorlat met screendoek glijdt in de zijprofielen. Het doek zelf wordt opgespannen tussen de luifelkast en de voorlat. Anders dan de ZIP screens zijn de screens los aan de zijkant.

Windklasse 2

Brustor screens met windklasse 2 weerstaan aan een windkracht tot 5 Beaufort. Deze windvaste zonnescreens zitten in een robuuste behuizing en zijn uitgerust met stevige geleiders die beantwoorden aan de Europese norm inzake windresistentie (CE-windklasse 2).

Vierkante kast (C)

De kast biedt niet alleen een bescherming voor het doek en de onderdelen, ook het esthetisch aspect mag zeker niet ontbreken. Een rechte kast heeft een architectureel design dat naadloos past bij de meest moderne gebouwen.

Afgeronde kast (SR)

Een rond design verzacht de scherpe kantjes. Ideaal bij een tijdloze of eerder decoratieve bouwstijl. Uiteraard zorgt de kast ook voor bescherming voor het doek en de onderdelen tegen de natuurelementen.

 

Specificaties

Afmetingen

Kast SR (klassiek, half-afgerond) 8,5 cm x 8,5 cm Kast C (strak, rechthoekig) 8,5 cm x 8,5 cm Breedte enkel minimum 0,6 m - maximum 3,6 m Breedte gekoppeld minimum 1,2 m - maximum 7,2 m Maximum hoogte 3,5 m Oppervlakte enkel maximum 8 m² Oppervlakte gekoppeld maximum 16 m²

Kleuren

Wit Bruin Crème Geanodiseerd Antracietgrijs structuur