B-1085 STD zonwering Screen

Verticale raamzonwering

De collectie B-1085 STD zonwering screens, met halfronde (B-1085 SR STD) of rechte kast (B-1085 C STD) hebben een compacte en elegante behuizing. Dankzij de kleine discrete kastjes passen deze Brustor screens perfect bij elke gevel. De zonwering screens zijn beschikbaar is vijf standaard kleuren, maar kunnen als optie in elk RAL kleur geleverd worden.

Opties zonwering screen

De bediening van de screens gebeurt standaard met een geïntegreerde motor, maar kan in optie ook met stangbediening. Naast de standaard screen is er ook een inbouw versie beschikbaar. De montage kan eenvoudig frontaal op het raam of in de dag gebeuren.

Standaard screen

De voorlat met screendoek glijdt in de zijprofielen. Het doek zelf wordt opgespannen tussen de luifelkast en de voorlat. Anders dan de ZIP screens zijn de screens los aan de zijkant.

Windklasse 2

Brustor screens met windklasse 2 weerstaan aan een windkracht tot 5 Beaufort. Deze windvaste zonnescreens zitten in een robuuste behuizing en zijn uitgerust met stevige geleiders die beantwoorden aan de Europese norm inzake windresistentie (CE-windklasse 2).

Vierkante kast (C)

De kast biedt niet alleen een bescherming voor het doek en de onderdelen, ook het esthetisch aspect mag zeker niet ontbreken. Een rechte kast heeft een architectureel design dat naadloos past bij de meest moderne gebouwen.

Afgeronde kast (SR)

Een rond design verzacht de scherpe kantjes. Ideaal bij een tijdloze of eerder decoratieve bouwstijl. Uiteraard zorgt de kast ook voor bescherming voor het doek en de onderdelen tegen de natuurelementen.

 

Specificaties

Afmetingen

Kast SR (klassiek, half-afgerond)
8,5 cm x 8,5 cm
Kast C (strak, rechthoekig)
8,5 cm x 8,5 cm
Breedte enkel
minimum 0,6 m - maximum 3,6 m
Breedte gekoppeld
minimum 1,2 m - maximum 7,2 m
Maximum hoogte
3,5 m
Oppervlakte enkel
maximum 8 m²
Oppervlakte gekoppeld
maximum 16 m²

Kleuren

Wit
Bruin
Crème
Geanodiseerd
Antracietgrijs structuur

Opties

Doek

De Brustor screens zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Motorgestuurd

De meeste Brustor screens kunnen worden voorzien van een in de behuizing geïntegreerde motor. Deze is heel eenvoudig te bedienen met een schakelaar, een draadloze Somfy afstandsbediening of een automatische zonsensor. U kiest.

Vensterstrook in transparant PVC

Wilt u een transparant PVC-venster in uw screen? Dat kan. Het venster is eenvoudig over de breedte in te werken (max. hoogte 1,3 m, max. breedte 4 m). Nood aan nog meer zicht? Kies dan voor een transparant screen met Cristal PVC.

Windmeter

De Brustor zonwering screens en zonneluifels kunnen optioneel worden voorzien van een windmeter. Bij felle windstoten activeert deze sensor de motor en worden de screens automatisch in de behuizing opgerold. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken. Een hele geruststelling als u even niet thuis bent!