B-600 TERRASOVERKAPPING, lamellen

B-600 terrasoverkapping

Door de speciale S-vorm van de lamellen opent het dak zich volledig met een minimaal restdak van amper 13%. Het dak opent vrij geluidloos, soepel en snel en dit met een simpele druk op de afstandsbediening. Het volledig geopend dak waarborgt een zonbeschenen ruimte voor de echte die-hard zonnekloppers of een optimale lichtinvalvoor achterliggende woonruimtes in het tussenseizoen. Met de lamellen dicht functioneert het lamellendak net zoals zijn voorgangers en kunnen de lamellen om hun as roteren om een afgemeten zoninval of schaduw te creëren.

Beide functies, roteren en openschuiven, staan volledig los van elkaar. Het design van de B-600 oogt lichter en eleganter door de sierlijke lamellen. Het golvend plafond leent zich uitstekend om te spelen met de optionele, indirecte LED verlichting in de goten. Deze unieke sfeerverlichting brengt extra glans bij valavond, zeker wanneer diverse zachte RGB kleuren elkaar afwisselen. Voor meer licht kunnen extra LED strips naadloos opgehangen worden aan de goten met een nieuw ontworpen clipsysteem waar diverse patenten op berusten. Ideaal voor lange zomeravonden.

Om ook de dakstructuur elegant te houden werd geopteerd om geen ingebouwde screens te gebruiken. Toch is er voor wie dit wenst de ZIP opbouwscreenB-1200 met zijgeleiders voorhanden. Op die manier kan de killere avondbries buitengehouden worden terwijl de optionele “heater” de eerste koude kan verdrijven met een aangename stralingswarmte.

GARANTIE VAN 5 JAAR

De pergola/terrasoverkapping constructies genieten een garantietermijn van 5 jaar met uitzonderingen.

viergoten

AFWATERING 4 REGENGOTEN

De vier gekoppelde regengoten rond de constructie voeren het regenwater af naar de zijpalen. Dit is een uiterst stijlvolle afwateringsoplossing want niet enkel de 4 regengoten zijn onzichtbaar ingebouwd, ook de afwatering via de zijpalen gebeurt discreet.

Opties

opbouwscreen_0

De B1200 zip is ook geschikt als schermopties voor verschillende Brustor Outdoor Living

led_rgb_frames

DIMBARE RGB LEDVERLICHTING IN FRAME

Dimbare RGB ledstroken in het frame van je Outdoor Living pergola bieden je een optimale keuzevrijheid. Op volle kracht om je te verdiepen in de krant of een gezelschapspel. Of gedimd voor een gezellige avond met vrienden. Ook de kleur kan je regelen. Van groen over blauw tot roze. Catchy, trendy of cosy.

013_lr

LED STRIP DOWN

Directe LED verlichting in de goot (UP/DOWN) optioneel.

b200_antraciet_wervik_geluwesteenweg_2017_11

VERWARMINGSELEMENT

Dankzij de krachtige terrasverwarmer (2.000 W)geniet je ook op frissere avonden van de buitenlucht. Met de afstandsbediening stel je het verwarmingselement in op volle kracht of dim je tot 80% of 66% van het totaal vermogen. Deze stijlvolle warmtestralers zijn beschikbaar in zwarte of geanodiseerde uitvoering.

ral_kleuren

EINDELOZE KLEURMOGELIJKHEDEN

Deze Outdoor Living pergola/overkapping is optioneel beschikbaar in 200 RAL kleuren.

1_lr_22