B-300 terrasoverkapping vouwdak

schuifdak onder de sterren

De terrasoverkapping B-300 is een strakke aluminium buitenleefruimte met een waterdicht vouwdak in PVC doek of Acryl doek (AREA+). Dit doek kan gedeeltelijk of volledig opengeschoven worden voor een optimale lichtinval. Uitgevouwen garandeert het een perfecte zonwering. De 4 ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.

OPTIES B-300 VOUWDAK

Optionele ZIP screens, discreet inbouwbaar in het dakframe, vormen dan weer een beschutting tegen de zon, wind en regen. Het geheel resulteert in een flexibele buitenruimte waar het ook in de tussenseizoenen heerlijk toeven is. Door het volledig openschuivend dak verliest men ook geen zonlicht in de huiskamer. Dankzij een ingenieuze dakconstructie wordt het water zijdelings afgevoerd en kan de B-300 zonder extra helling aan de gevel en zelfs gekoppeld gemonteerd worden.

LEDVERLICHTING B-300 VOUWDAK

LED strip in de structuur / LED strip DOWN aan de goot (directe verlichting)

PVC vouwdoek

Gesloten garandeert het waterdichte PVC vouwdoek een perfecte zonwering. Volledig of gedeeltelijk opengeschoven, wordt de licht- en zoninval naar eigen smaak geregeld. In combinatie met optionele ZIP screens creëert het vouwdak een flexibele buitenleefruimte waar het ook in het tussenseizoen heerlijk toeven is.

SOMFY afstandsbediening

Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kan de pergola vanop afstand worden bediend. Denk daarbij aan het openen of sluiten van het lamellendak. Het laten zakken of optrekken van één of meerdere screens. Het inschakelen of dimmen van de ledverlichting. Of het aanzetten van de warmtestralers.

Garantie van 5 jaar

De pergola/terrasoverkapping constructies genieten een garantietermijn van 5 jaar met uitzonderingen. Meer info bij onze dealers.

Aanbouw

De pergola/terrasoverkapping constructie kan gemakkelijk aan elke gevel worden aangebouwd. Door meerdere modules in de lengte aan elkaar te koppelen, kan bovendien een nog grote terrasoverkapping worden gecreëerd.

Vrijstaand

De aluminium terrasoverkapping/pergola constructie kan vrijstaand worden gemonteerd. Deze veelzijdigheid maakt van deze pergola een duurzame oplossing voor terrassen, patio’s, balkons, poolhouses, jacuzzi’s of buitenkeukens. Meerdere modules kunnen bovendien aan elkaar worden gekoppeld.

Afwatering 4 regengoten

De vier gekoppelde regengoten rond de constructie voeren het regenwater af naar de zijpalen. Dit is een uiterst stijlvolle afwateringsoplossing want niet enkel de 4 regengoten zijn onzichtbaar ingebouwd, ook de afwatering via de zijpalen gebeurt discreet.

Specificaties

Maximale afmetingen

Koppelbaar in de lengte én de breedte 1 dakelement 7 m x 4 m (lengte x breedte) 1 dakelement: 4 m x 7 m (lengte x breedte) 2 dakelementen 7m x 7m (lengte x breedte) hoogte 3 m

Kleuren

Antracietgrijs structuur Wit structuur

Opties