B-200 Terrasoverkapping

Luxueus genieten

Deze terrasoverkapping is beslist het paradepaardje van het Brustor Outdoor Living gamma. Met de automatisch kantelbare aluminium lamellen doseert u naadloos de zoninval. 4 gekoppelde goten voeren het regenwater discreet af via de zijpalen. De B-200 heeft standaard lamellen van 16cm breed.

OPTIES B-200 OVERKAPPING

Ingebouwde screens met eventueel transparante vensters zorgen voor een heus terrasgevoel terwijl een optioneel terrasverwarmer een aangename stralingswarmte verspreidt. Optionele dimbare LED verlichting in lamellen en spots in het frame maken het geheel dan weer sfeervol. De terrasoverkapping kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld gebruikt worden. Uitvoering in standaard wit structuur, anthracietgrijs structuur of de keuze uit 200 RAL-kleuren. Een optionele regen- en sneeuwsensor bedienen de lamellen automatisch. Handig wanneer u even niet thuis bent.

LEDVERLICHTING B-200 TERRASOVERKAPPING

LED strip in de lamellen / LED spots in de structuur / LED strip UP en/of DOWN aan de goot

VERBETERD DESIGN

  • Terrasoverkapping op maat per centimeter
  • Oversteek mogelijk tot maximum 1/3 van oppervlak
  • Grotere en hogere goten voor een extra groot waterdebiet
  • Grotere en bredere opening in de paal voor een snellere aterafvoer. Nu eveneens voorzien van een bladvanger

Lamellen (16 cm)

Standaard zijn de aluminium lamellen 16 cm breed. Volledig gesloten vormen ze een vlak en egaal plafond en voeren ze het regenwater af naar de discrete goot. Maar ze kunnen ook gedeeltelijk of volledig opengezet worden voor een optimale zoninval (de lamellen draaien tot 160° om hun as). In de lamellen kan ledverlichting worden ingebouwd.

SOMFY afstandsbediening

Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kan de pergola vanop afstand worden bediend. Denk daarbij aan het openen of sluiten van het lamellendak. Het laten zakken of optrekken van één of meerdere screens. Het inschakelen of dimmen van de ledverlichting. Of het aanzetten van de warmtestralers.

Garantie van 5 jaar

De pergola/terrasoverkapping constructies genieten een garantietermijn van 5 jaar met uitzonderingen. Meer info bij onze dealers.

Vrijstaand

De aluminium terrasoverkapping/pergola constructie kan vrijstaand worden gemonteerd. Deze veelzijdigheid maakt van deze pergola een duurzame oplossing voor terrassen, patio’s, balkons, poolhouses, jacuzzi’s of buitenkeukens. Meerdere modules kunnen bovendien aan elkaar worden gekoppeld.

Aanbouw

De pergola/terrasoverkapping constructie kan gemakkelijk aan elke gevel worden aangebouwd. Door meerdere modules in de lengte aan elkaar te koppelen, kan bovendien een nog grote terrasoverkapping worden gecreëerd.

Afwatering 4 regengoten

De vier gekoppelde regengoten rond de constructie voeren het regenwater af naar de zijpalen. Dit is een uiterst stijlvolle afwateringsoplossing want niet enkel de 4 regengoten zijn onzichtbaar ingebouwd, ook de afwatering via de zijpalen gebeurt discreet.

Specificaties

Maximale afmetingen

Koppelbaar in de lengte én de breedte 1 dakelement 7 m x 3,5 m (lengte x breedte) 2 dakelementen 7 m x 7 m (lengte x breedte) hoogte 3 m

Kleuren

Antracietgrijs structuur Wit structuur

Opties