B-150 XL Terrasoverkapping

De perfecte XL instapper

De volautomatische kantelbare aluminiumlamellen van de B-150 XL terrasoverkapping regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien. De extra brede lamellen (21 cm) laten een bredere uitval toe en zorgen voor een optisch rustiger plafond. Sluit u de lamellen, dan vangt een discrete goot het regenwater op waardoor dit ongemerkt rechtstreeks afvloeit in de zijpalen.

Opties B-150 XL overkapping

Dankzij het optioneel verwarmingselement en de opbouwscreens van deze aluminium overkappingen, houdt u zelfs de eerste koude en wind gemakkelijk buiten. Zo geniet u vanaf de eerste prille lente tot laat in de herfst van het gezonde buitenleven.

Deze overkappingen kunnen als aanbouw of alleenstaand gebruikt worden en zijn beschikbaar in wit structuur of antracietgrijs structuur.

LEDVERLICHTING B-150 XL TERRASOVERKAPPING

LED strip in de structuur / LED strip in de lamellen / LED strip DOWN aan de goot (directe verlichting)

Lamellen (21 cm)

De volautomatisch kantelbare aluminiumlamellen van 21 cm breed bieden drie voordelen ten opzichte van de standaard lamellen van 16 cm breed. Ze laten eengrotere breedte toe, openstaand vergroten ze de linchtinval en gesloten zorgen ze voor een optisch rustiger plafond. Optioneel met ledverlichting in de lamellen (wit of RGB).

SOMFY afstandsbediening

Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kan de pergola vanop afstand worden bediend. Denk daarbij aan het openen of sluiten van het lamellendak. Het laten zakken of optrekken van één of meerdere screens. Het inschakelen of dimmen van de ledverlichting. Of het aanzetten van de warmtestralers.

Garantie van 5 jaar

De pergola/terrasoverkapping constructies genieten een garantietermijn van 5 jaar met uitzonderingen. Meer info bij onze dealers.

Vrijstaand

De aluminium Outdoor Living/pergola constructie kan vrijstaand worden gemonteerd. Deze veelzijdigheid maakt van deze pergola een duurzame oplossing voor terrassen, patio’s, balkons, poolhouses, jacuzzi’s of buitenkeukens.

B-150 (XL) Aanbouw

De B-150 en B-150 XL terrasoverkappingen kunnen gemakkelijk aan elke gevel worden aangebouwd.

Afwatering 2 regengoten

In gesloten toestand loopt het hemelwater af naar de twee discreet ingebouwde regengoten die rechtstreeks in de palen verdwijnen en zorgen voor een natuurlijke en efficiënte onzichtbare afwatering.

Specificaties

Afmetingen

Koppelbaar in de lengte 1 dakelement 5,95 m x 4 m (lengte x breedte) Maximale hoogte 3 m

Kleuren

Antracietgrijs structuur Wit structuur

Opties