B-150 XL Terrasoverkapping

De perfecte XL instapper

De volautomatische kantelbare aluminiumlamellen van de B-150 XL terrasoverkapping regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien. De extra brede lamellen (21 cm) laten een bredere uitval toe en zorgen voor een optisch rustiger plafond. Sluit u de lamellen, dan vangt een discrete goot het regenwater op waardoor dit ongemerkt rechtstreeks afvloeit in de zijpalen.

Opties B-150 XL overkapping

Dankzij het optioneel verwarmingselement en de opbouwscreens van deze aluminium overkappingen, houdt u zelfs de eerste koude en wind gemakkelijk buiten. Zo geniet u vanaf de eerste prille lente tot laat in de herfst van het gezonde buitenleven.

Deze overkappingen kunnen als aanbouw of alleenstaand gebruikt worden en zijn beschikbaar in wit structuur of antracietgrijs structuur.

LEDVERLICHTING B-150 XL TERRASOVERKAPPING

LED strip in de structuur / LED strip in de lamellen / LED strip DOWN aan de goot (directe verlichting)

Lamellen (21 cm)

De volautomatisch kantelbare aluminiumlamellen van 21 cm breed bieden drie voordelen ten opzichte van de standaard lamellen van 16 cm breed. Ze laten eengrotere breedte toe, openstaand vergroten ze de linchtinval en gesloten zorgen ze voor een optisch rustiger plafond. Optioneel met ledverlichting in de lamellen (wit of RGB).

SOMFY afstandsbediening

Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kan de pergola vanop afstand worden bediend. Denk daarbij aan het openen of sluiten van het lamellendak. Het laten zakken of optrekken van één of meerdere screens. Het inschakelen of dimmen van de ledverlichting. Of het aanzetten van de warmtestralers.

Garantie van 5 jaar

De pergola/terrasoverkapping constructies genieten een garantietermijn van 5 jaar met uitzonderingen. Meer info bij onze dealers.

Vrijstaand

De aluminium Outdoor Living/pergola constructie kan vrijstaand worden gemonteerd. Deze veelzijdigheid maakt van deze pergola een duurzame oplossing voor terrassen, patio’s, balkons, poolhouses, jacuzzi’s of buitenkeukens.

B-150 (XL) Aanbouw

De B-150 en B-150 XL terrasoverkappingen kunnen gemakkelijk aan elke gevel worden aangebouwd.

Afwatering 2 regengoten

In gesloten toestand loopt het hemelwater af naar de twee discreet ingebouwde regengoten die rechtstreeks in de palen verdwijnen en zorgen voor een natuurlijke en efficiënte onzichtbare afwatering.

Specificaties

Afmetingen

Koppelbaar in de lengte
1 dakelement
5,95 m x 4 m (lengte x breedte)
Maximale hoogte
3 m

Kleuren

Antracietgrijs structuur
Wit structuur

Opties

Opbouwscreens

Opbouwscreens houden de koude en wind buiten wanneer jij dat wilt. Deze screens zijn niet ingebouwd in de frames maar worden onderaan gemonteerd. Dankzij deze ZIP screens geniet je ook bij lagere temperaturen en een strakkere wind volop van je pergola. De optionele transparante PVC vensters of vensterstroken zorgen bovendien voor een ongehinderd zicht naar buiten.

Ledverlichting in frame

Krachtige, witte ledstrips in het frame verlichten je pergola/overkapping rondom rond. Ze scheppen een gezellige sfeer en geven tegelijk voldoende licht om de dag af te sluiten met een goed boek of gewoonweg bij te praten. Extra handig: deze ledverlichting bedien je met dezelfde afstandsbediening als het dak of de screens.

Witte ledverlichting in lamellen

Dankzij de integratie van een witte ledverlichting in de lamellen, word je niet naar binnen gejaagd van zodra de avond valt. De krachtige leds geven immers voldoende licht om tot in de late uurtjes te tafelen of te lezen. De aansturing gebeurt met de Somfy zender waarmee ook het lamellendak en de screens worden bediend.

Dimbare RGB ledverlichting in lamellen

Met de dimbare RGB ledverlichting in de lamellen van uw overkapping, pas je de verlichting aan in functie van je gemoedstoestand en het gezelschap. Daarbij kunnen zowel de kleur als de lichtintensiteit met een speciale zender worden geregeld. Op volle sterkte of gedimd. In een felle of zachte kleur. Jij bepaalt welke sfeer de verlichting zet.

LED strip DOWN

Directe Ledverlichting aan goot (DOWN) in optie.

Regen- en sneeuwsensor

De discreet ingebouwde regen- en sneeuwsensor beschermt je terras en tuinmeubelen ook wanneer je niet thuis bent. Van zodra de eerste regendruppels vallen, sluit het lamellendak immers automatisch. Bij neerslag onder de 2°C daarentegen gaat het dak volledig open zodat sneeuwophoping wordt vermeden.

Verwarmingselement

Dankzij de krachtige terrasverwarmer (2.000 W) geniet je ook op frissere avonden van de buitenlucht. Met de afstandsbediening stel je het verwarmingselement in op volle kracht of dim je tot 80% of 66% van het totaal vermogen. Deze stijlvolle warmtestralers zijn beschikbaar in zwarte of geanodiseerde uitvoering.

Design verwarmingselement

Design verwarmingselement (2400W) voor terrasoverkappingen en zonneluifels, aangepast aan elke stijl.
- Geanodiseerd (verwarmingsplaat zwart)
- muur of wand montage met de originele montagebeugels

B-1200 Screen

De B-1200 zonwering screen kan in specifieke gevallen ook toegepast worden als OPbouwscreen bij terrasoverkappingen van Brustor.