B-150 Terrasoverkapping

DE PERFECTE INSTAPPER

De automatisch kantelbare of manueel regelbare aluminium lamellen van deze terrasoverkapping regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien. Met gesloten lamellen vangt een discrete goot het regenwater op en laat dit ongemerkt rechtstreeks afvloeien in de zijpalen. De B-150 heeft standaard lamellen van 16cm breed.

OPTIES B-150 OVERKAPPING

Mogelijkheid tot LED verlichting in frame en lamellen. Met een optioneel terrasverwarmer en opbouwscreens houdt u zelfs de eerste koude en wind gemakkelijk buiten. Zo geniet u vanaf de prille lente tot laat in de herfst van het gezonde buitenleven. De pergola kan als aanbouw of alleenstaand gebruikt worden. Uitvoering in standaard Brustor wit of anthracietgrijs structuur. Andere RAL-kleuren in optie.

  • Deze terrasoverkapping is ook beschikbaar met handbediening ! Ideaal voor ruimtes zonder electriciteit.

LEDVERLICHTING B-150 TERRASOVERKAPPING

LED strip in de structuur / LED strip in de lamellen / LED strip DOWN aan de goot (directe verlichting)

Lamellen (16 cm)

Standaard zijn de aluminium lamellen 16 cm breed. Volledig gesloten vormen ze een vlak en egaal plafond en voeren ze het regenwater af naar de discrete goot. Maar ze kunnen ook gedeeltelijk of volledig opengezet worden voor een optimale zoninval (de lamellen draaien tot 160° om hun as). In de lamellen kan ledverlichting worden ingebouwd.

SOMFY afstandsbediening

Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kan de pergola vanop afstand worden bediend. Denk daarbij aan het openen of sluiten van het lamellendak. Het laten zakken of optrekken van één of meerdere screens. Het inschakelen of dimmen van de ledverlichting. Of het aanzetten van de warmtestralers.

Garantie van 5 jaar

De pergola/terrasoverkapping constructies genieten een garantietermijn van 5 jaar met uitzonderingen. Meer info bij onze dealers.

Vrijstaand

De aluminium Outdoor Living/pergola constructie kan vrijstaand worden gemonteerd. Deze veelzijdigheid maakt van deze pergola een duurzame oplossing voor terrassen, patio’s, balkons, poolhouses, jacuzzi’s of buitenkeukens.

B-150 (XL) Aanbouw

De B-150 en B-150 XL terrasoverkappingen kunnen gemakkelijk aan elke gevel worden aangebouwd.

Afwatering 2 regengoten

In gesloten toestand loopt het hemelwater af naar de twee discreet ingebouwde regengoten die rechtstreeks in de palen verdwijnen en zorgen voor een natuurlijke en efficiënte onzichtbare afwatering

Specificaties

Afmetingen

Maximale afmetingen: 1 dakelement: 6,04 m x 3,5 m Maximale hoogte: 3 m

Kleuren

Antracietgrijs structuur Wit structuur

Opties