B-29 met dubbele helling

De zonnescherm B-29 met dubbel scharnierende knikarmen is ontworpen voor gevels met naar buiten openende deuren die bij een gewone zonwering het doek zouden beschadigen. Ook bij balkons of een laagstaande zon is deze zonnescherm met extra helling van 8° de ideale oplossing.

De volledig sluitende cassette, vervaardigd uit corrosiebestendig aluminium, beschermt het doek en de mechanische onderdelen tegen gure weersomstandigheden. Knikarmscherm B-29 heeft een uitval van 2,5 of 3,0 m en maximale breedte van 6 m.

Opties zonwering

De LED verlichting en de dimbare elektrische terrasverwarming vormen een interessante optie voor koele avonden.

LEDVERLICHTING B-29 ZONNELUIFEL

  • Inbouw LED spot in de elleboog
  • LED strip onder de kast

Bediening met zender en schakelaar

De zonneschermen kunnen voorzien worden van een Somfy motor met afstandsbediening of schakelaar. Die zender kan naargelang het model de optionele volant, ledverlichting of de ingebouwde verwarming aansturen.

Doek

De Brustor zonneschermen zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Gesloten kast

Voor een optimale bescherming is een zonnescherm die is uitgerust met een volledig gesloten cassette uw beste keuze. Doek en onderdelen zitten, in gesloten toestand, perfect opgeborgen in een kwaliteitsvolle box en blijven zo nog langer als nieuw. Ongeacht de weersomstandigheden…

Windklasse 2

Brustor zonnescherm met windklasse 2 weerstaan aan een windkracht tot 5 Beaufort. Deze windvaste zonweringen zijn uitgerust met stevige knikarmen waarvan de vier stalen kabels beantwoorden aan de Europese norm inzake windresistentie (CE-windklasse 2).

Specificaties

Afmetingen

Minimum breedte 3,05 m Maximum breedte 6,00 m Uitval 2,50 m - 3,00 m Hoogte cassette 20,0 cm Diepte cassette 14,5 cm

Kleuren

Wit