B-500 Vouwdak

Aanbouw pergola

De terrasoverkapping B-500 is een aanbouw pergola met een hellend dak. Het dak in waterdicht en zonwerend PVC doek kan volledig geopend worden om optimaal van het licht te genieten in de aangrenzende woonkamer of integendeel voldoende schaduw te geven wanneer uitgeschoven. Afwatering gebeurt via een goot vooraan.

OPTIES B-500 VOUWDAK

Deze terrasoverkapping kan volledig met screens rondom afgewerkt worden. Optionele LED-verlichting kan ingebouwd worden in het frame of in de doekprofielen. Net zoals bij de B-300 gaat het dichtgevouwen dak schuil onder een afdekplaat. Het extra sterke witte PVC doek van 650gr bestaat uit 3 lagen en heeft een brandklasse M2. De onderkant van het doek bestaat uit een lichte design structuur. Het dak kan een windsnelheid weerstaan tot 100km/u. De minimale dakhelling van de B-500 is 9° (15cm/m).

  • Deze terrasoverkapping is nu ook beschikbaar met Area + (Expansion) acryldoek !

LEDVERLICHTING B-500 AANBOUW PERGOLA

LED strip in de structuur / LED strip in volgprofielen / LED strip DOWN aan de goot (directe verlichting)

PVC vouwdoek (3-lagig)

Volledig openschoven laat het waterdichte PVC vouwdak het zonlicht optimaal op het terras en in de aanpalende woonkamer vallen. Dichtgevouwen geeft het zonwerende doek daarentegen voldoende schaduw. Dit witte PVC doek van 850 g is extra sterk, bestaat uit 3 lagen en heeft een brandklasse M2. De onderkant bestaat uit een lichte design structuur.

SOMFY afstandsbediening

Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kan de pergola vanop afstand worden bediend. Denk daarbij aan het openen of sluiten van het lamellendak. Het laten zakken of optrekken van één of meerdere screens. Het inschakelen of dimmen van de ledverlichting. Of het aanzetten van de warmtestralers.

Garantie van 5 jaar

De pergola/terrasoverkapping constructies genieten een garantietermijn van 5 jaar met uitzonderingen. Meer info bij onze dealers.

Aanbouw

De pergola/terrasoverkapping constructie kan gemakkelijk aan elke gevel worden aangebouwd. Door meerdere modules in de lengte aan elkaar te koppelen, kan bovendien een nog grote terrasoverkapping worden gecreëerd.

Seitenwand B-500

vollständige Seitenwand in einer Fläche.

Specificaties

Maximale afmetingen

Koppelbaar in de breedte 1 dakelement 6 m x 7 m (lengte x breedte) Hoogte Vooraan 3 m

Kleuren

Antracietgrijs structuur Wit structuur

Opties